Programma’s

 

GetNaked heeft de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan met verschillende soorten programma’s voor jonge professionals (JP). Aangezien het beleid ten aanzien van JP in alle organisaties anders is, zijn alle opdrachten die wij uitvoeren maatwerk.  Deze vertalen zich in verschillende trajecten voor de JP:

  • introductieprogramma’s
  • professionaliseringsprogramma’s
  • teambuilding
  • coaching

 

INTRODUCTIEPROGRAMMA’S

Introductieprogamma’s voor JP hebben over het algemeen als doel: JP maken kennis met het bedrijf en al hun facetten, het bedrijf maakt kennis met de JP’s en al hun facetten. Het zijn veelal de softskils die de JP’s moeten ontwikkelen. Lees meer over introductieprogramma’s

 

PROFESSIONALISERINGPROGRAMMA’S

Bij het professionaliseringsprogramma staat de verdieping van je professionele slagkracht centraal, zowel persoonlijk als inhoudelijk. Hoe we dit doen is ergafhankelijk van de richting waarop degene zich wil ontwikkelen. Hier kun je lezen welke onderwerpen aan bod komen in deze programma’s.

 

TEAMBUILDING

GetNaked helpt teams en organisaties het beste uit zichzelf te halen door samen de juiste richting te kiezen. Programma’s van GetNaked kenmerken zich door ervaringsleren, fijne locaties en actieve en creatieve werkvormen. We benaderen u altijd positief en energiek. Meer over teambuilding.

 

COACHING

We hebben allemaal momenten in het leven dat we iets willen veranderen of verbeteren. Vaak worden we overladen met goedbedoelde adviezen van familie en vrienden? Uiteraard probeer je het eerst zelf op te lossen. Meer over coaching.

 

 

Reageren uitgeschakeld