Dit zijn wij

Wicher:

Ik ben gek op mijn vak dat met zich meebrengt dat we nabij en op afstand zijn van onze deelnemers.  Coaching, training, faciliteren, hosten zijn allemaal facetten van mijn vak die ik graag bedien. Ik geniet van het bedenken van de programma’s en ze weer beter maken. Ik laat geen kans voorbij gaan om feedback te vragen om de programma’s weer verder te verbeteren. Effectieve communicatie en talentontwikkeling zijn de vakgebieden waar ik specialist in ben. Naast trainer/coach bij GetNaked doe ik ook programma’s onder mijn eigen naam en voor anderen. De samenwerking met veel verschillende partijen inspireert mij om telkens weer effectiever te worden.

In mijn vrije tijd ben ik vader van Felix en Tibor, en man van Irene. We wonen in Maarssen, werken daar in onze schuur of in de tuin, knutselen aan de keukentafel, lezen boeken in bed of kijken series. De opvoeding van onze kinderen intrigeert me bijna evenveel als mijn vak, het lijkt vaak erg dicht tegen elkaar te liggen. Als je meer over mij wil lezen kun je dat doen op www.wicherschols.com.

 

Marcel over Wicher:

Wicher is altijd goed gemutst. Hij heeft een uiterlijk en innerlijk wat met recht “ontwapenend” genoemd mag worden. Wicher is geïnteresseerd in mensen en is erg leergierig. Het liefst zou hij de helft van het jaar workshops en andere trainingen volgen ipv geven. Serieus bezig om “de beste trainer” te willen zijn. Stelt doelen en leeft daar ook naar.  Een “ja maar”, is daarom ook bij Wicher op zijn plaats. Wicher neemt altijd de tijd voor iemand, kan goed luisteren en wenst een ieder het beste. Aangezien Wicher zelf een jonge professional is, hetzij met meer kennis en ervaring dan onze deelnemers, kan hij vanuit eigen ervaring situaties erg goed inschatten.


Marcel:
Mijn leven kenmerkt zich door mijn passie voor vernieuwing, creativiteit, uitdaging en verbinding. Wat me boeit in het werken met positieve mensen is datgene losmaken wat hen raakt en beweegt, om vanuit hun eigen kracht verantwoordelijkheid te nemen in die zaken die zij wensen te veranderen.

Mijn passies hebben ertoe geleid dat ik een zeer veelzijdig arbeidsverleden heb: gewerkt binnen vele branches, in verscheiden functies met uiteenlopende doelstellingen. Trainer gespecialiseerd in breinleren, gedrag, communicatie, strategie, online marketing en klantwaardemanagement. Coach voor persoonlijke ontwikkeling en teamontwikkeling. Interim voor reorganisaties van harde en softe veranderingen. Ontwikkelaar van vele workshops en evenementen. Coördinator van de Minor Creativiteit en Innovatie van de HvA. Producer van verscheiden films en e-learning producten. Projectleider van zowel eenvoudige als complexe projecten. Auto-didact pur sang. Kan organisaties en mensen motiveren en stimuleren door ze in hun kracht te zetten en van daaruit door te bouwen aan de toekomst. Naast de zakelijke passie heb ik natuurlijk privé ook een passie. De eerste passie is mijn gezin. Met mijn vriendin Josje en de kids Fiene en Stijn. Hobbies die me veel energie geven zijn: fotografie, hockey, kunst en ik ben gestart met racefietsen.

Wicher over Marcel:

De grijze haren en de wilde creativiteit. Gaat tot het gaatje voor zijn deelnemers. Weet precies wat organisaties en mensen nodig hebben, dat maakt hem tot een krachtig persoon die gaat voor succes. Zijn creatieve brein is voor bijna niemand te volgen. Hij bedenkt instantly oplossingen. “Ja maar” zit niet in zijn vocabulaire. Vanuit zijn ervaring als organisatieveranderaar kent hij de spanningen waar jonge professionals zo vaak mee te maken hebben. Het inschatten van behoeftes van de klant en die omzetten naar inspirerende trainingsprogramma’s is voor hem een passie.

Als hij niet aan het werk is, is hij het liefst bij zijn gezin. Zijn twee kinderen (fiene en Stijn)  zijn 5 en 7. En hij wil graag de beste papa van de wereld zijn.

 

 

 

 

 

 

Reageren uitgeschakeld