Referenties

Logo DL

 

Vanuit de wens om eens op een geheel andere manier met elkaar van gedachten te wisselen over de toekomst en thema’s van HR binnen Delta Lloyd zijn we in contact gekomen met GetNaked.  De frisse aanpak, de humor, en de bijna vanzelfsprekende manier waarop het programma tot stand kwam heeft ons verrast.  Het gebruik van de social media en de manier waarop de verschillende groepen werden aangestuurd is een mooie manier om in verschillende groepen maar toch samen bezig te zijn. De apotheose in de vorm van geïmproviseerde presentaties was niet alleen leerzaam, maar ook hilarisch en beklijft daarom veel langer.
De begeleiding van Get Naked was losjes, maar doelgericht met alle ruimte voor improvisatie.
Dat alles, in combinatie met een fijne locatie en schitterend weer heeft deze dag tot een succes gemaakt.

Menno Bosma – Specialist HR Delta Lloyd

 


Deloitte, Deelnemers van de New Hire Week:
“Echt leerzaam. Je groeit binnen een week.”
“Al veel social skills trainingen, maar toch veel nieuwe dingen geleerd en in het bijzonder leren toepassen.”
“Heel erg leerzaam, een must voor iedere analyst.”
“Fantastische week gehad en veel meer aan gehad dan ik vantevoren had ingeschat.”

 

 

Nestle, Deelnemers over creatieve tweedaagse.
“Uiteindelijk vond ik het een super leuke en leerzame inspirerende sessie, die ervoor heeft gezorgd dat we voor Maggi en Nescafe even uit onze dagelijkse werkzaamheden zijn getrokken.”
“Inspirerende mensen, met een “nieuwe” manier van begeleiden, veel losser, persoonlijker.”

 

 

 

Unilever
De creatieve workshop had een extreem hoog energie niveau. Iedereen was enthousiast en het tempo zat er goed in! Hierdoor werden we uitgedaagd om niet te denken maar juist te doen en al je gene te laten gaan, Heerlijk!
Christa de Wal (Unilever) over de workshop “GetNaked and Creative”

 

 

 

IBM, BOLD (talentontwikkelingsprogramma)
We would personally like to thank you for your commitment, drive and participation in regards to the BOLD experience.You guys did a magnificent job!
Hans Dekkers over onze bijdrage aan het BOLD traineeship bij IBM

 

ROC Midden Nederland
(Be)geleid door een trainer en een acteur proefden we hoe kleine verschillen in benadering een enorm verschil kunnen maken bij het omgaan met ongewenst gedrag van studenten. Naar aanleiding van kleine stukjes rollenspel werden zwakke plekken in onze houding en vluchtmogelijkheden voor studenten blootgelegd. Zeer leerzaam en nog gezellig ook.
Deelnemer van een training Omgaan met Ongewenst Gedrag op ROC Midden Nederland

 

 


 

Jonge Democraten
Graag wilde ik jullie bij deze nog super bedanken voor een zeer geslaagde avond. Zoals ik al had gedacht, was het inhoudelijk leuk en sterk en konden jullie de 40 man fantastisch inspireren. Ik en de rest van het bestuur hebben alleen maar goede verhalen gehoord en weer veel nieuwe mensen leren kennen. Nogmaals ontzettend bedankt en ongetwijfeld tot snel!
Arnout Mijs over de workshop “Gekleurd Gedrag” bij de Jonge Democraten

 

Over onze coaching

Maatwerk:
“Een coachingstraject bij Get Naked is maatwerk. De opzet sloot hierdoor bij mij erg goed aan. De persoonlijke benadering, rekening houdend met je eigen voorkeurstijl, leidt ertoe dat het traject voor mij veel toegevoegde waarde had. Mijn coaching ging in de vorm van persoonlijke gesprekken, afwisselend met beide heren van GetNaked. In de gesprekken zijn mijn persoonlijke kwaliteiten en randvoorwaarden wat betreft de werkomgeving mooi in kaart gebracht.”
Wijnand Vossestein, Rabobank.

 

Vroeger:
“GetNaked heeft mij uitstekend op weg geholpen naar mijn nieuwe baan. De vraag die voor mij het belangrijkste was ging over wat ik in mijn jongste levensjaren met veel plezier heb gedaan. In eerste instantie kon ik mij weinig herinneren, maar met wat hulp van mijn moeder tijdens een avondje uit werd het al snel duidelijk. “Bouwen, creatief in bouwen” was haar resolute antwoord op mijn vraag over wat ik vroeger graag deed. Hoewel ik tijdens mijn studie en daarna dacht dat de bouw niet echt bij mij paste. Inmiddels heb ik een geweldige baan gevonden bij het bouwbedrijf BAM en zit ik helemaal op mijn plek.”
Bart

 

Vragen:
“De coaches van GetNaked hebben vragen gesteld die ik mezelf nooit had kunnen stellen. Zij hebben een kern gedestilleerd die voor mij veel duidelijkheid heeft geschept op een manier waarop ik dat zelf niet had kunnen doen. Coaching bij GetNaked heeft mij niet alleen inzicht gegeven in wat ik kan, wil, en wat bij mij past, maar ook in wat mijn zwakke plekken zijn en hoe ik die zou kunnen verbeteren.”
Ernst

 

Energie:
“Gedurende mijn master Business Economics, variant Organisation Economics aan de UvA kwam ik bij GetNaked terecht. Nadat ik mijn bachelor Economie aan de Vu, die ik uit een soort gemakzucht gekozen had, had afgerond heb ik heel bewust gekozen voor deze master. Wat ik na deze master wilde gaan doen was echter een groot vraagteken. Na een aantal gesprekken en opdrachten die ik kreeg van GetNaked was het voor mij duidelijk wat de dingen zijn waar ik energie van krijg. Pas hierna ben ik met GetNaked deze voorkeuren gaan linken aan eventuele banen. Wat mij vooral is bijgebleven is dat GetNaked volledig met je mee denkt en dit doet zonder enige vorm van eigen belang. Op deze manier heb ik zelf, met de hulp van GetNaked, al mijn gedachten, ideeën en plannen kunnen structuren. Door de uitkomst van deze gesprekken weet ik wat ik de komende periode wil gaan doen, kan ik mij nog beter voorbereiden en er voor zorgen dat ik op die positie terecht zal komen. Ik kan en zal iedereen GetNaked aanraden!”
Reinier

 

Gemotiveerd:
“Bijna afgestudeerd en nog steeds niet weten wat voor baan bij mij past, dat frustreerde mij enorm. Om er achter zien te komen wat ik wel leuk vind om te doen in plaats van niet, heb ik GetNaked ingeschakeld. Na een paar coachingssessies weet ik nu eindelijk wat ik wil en ben ik ontzettend gemotiveerd om datgene ook te bereiken. De sessies zijn voor mij een goede investering geweest en ik kan hierover alleen maar zeggen, gewoon doen!”
Rachel

Reageren uitgeschakeld